Julie & Nick wanted to increase their kitchen and dining space and decided to go about this by building an extension. They knocked down their too hot/too cold glass conservatory in order to make way for a large, open-plan seating area, which allows the family to cook, eat or simply relax in one place. It was great to work with clients that had such a clear vision in mind of what they wanted, and to help them make it a reality.

'Wayne and his team were truly fantastic to work with and have around. He explained every stage of the build plan and always kept us informed and updated with regular meetings. We knew exactly when his men would or would not be on site, so there was no waiting around for someone to turn up. They were very neat and tidy and respectful of our neighbours throughout the build, which meant a lot. We were delighted with our lovely new kitchen and ground floor extension but missed seeing Wayne and the boys very much when the work was complete! We would highly recommend Wayne Moore construction for any building needs.'

Nick & Julie Thorne.

Architect - Christian le Guilcher

Please refer to this article in Real Homes Magazine to get a more in depth idea of this project.